16 år av rink hemma och omöjligt att tröttna.


Det började egentligen med att vi flyttade till huset på Bagarvägen 5 i Lugnvik, Östersund och där ingenting egentligen var gjort på den härliga skogshörntomten som följde med. Höga tallar växte hela vägen fram till fasaderna och inga gräsmattor fanns anlagda.

Redan då visste jag att här skall det noga förhandlas med placeringen av bärbuskar och bodar, plätten rakt bakom huset skulle bli min! 

Vi hade till och med en trädgårdsarkitekt på plats för att få hjälp med hur man skulle anlägga en trivsam baksida som både skulle innehålla en lummig oas, praktiska element samt en fyrkant på minst 10x20m av "ingenting". 

Ideér om vackra planteringar av "skogsägg" med blompartier i ytterkanterna av gräsmattan stöttes och blöttes tills alla ideér tillslut rann ut i sanden,

Idag har vi inga "skogsägg" men på den tomma ytan på 10x20m  av "ingenting" står hon för 16:e året, the Queen,

BAKERSTREET STADIUM!

Under dessa 16 år har målet aldrig varit att kommersialisera rinken utan den har varit till som pysventil och batteriladdare för mig själv samt en oändlig källa av glädje för mina egna barn och de killar och tjejer som jag haft och har glädjen att få träna i den lokala ishockeyföreningen.

"BAKERSTREET STADIUM" har haft olika skepnader under åren och jag törs påstå att jag provat bygga henne på alla tänkbara sätt tills jag nu under 2020 hittade tid att samla mina erfarenheter från de olika lösningarna och uppfann de rinkdukar som är ryggraden i mitt rinkkoncept.

Mina rinkdukar har gjort det enklare för mig att bygga, underhålla och  förvara min hemmarink.

Men framförallt har den med sina svetsade hockeylinjer och sin kraftiga "kostym" blivit både snyggare och bättre än någonsin.


Varma hälsningar, Lars Lindqvist, ECICE Östersund


En bra dag ligger isen nyspolad


Garaget är fyllt med kompisar som står och trampar och vill kliva på. Lagen är indelade och 7 av 8 har glömt vattenflaskan hemma.

Det är precis som det brukar och ska vara!


Förutsättningarna finns och jag vet att det kommer bli en perfekt kväll som lämnar livslånga minnen, vilket lag som vann matchen det glömmer man imorgon, i bästa fall..

..men vem som satte sig i hamburgerdressingen eller sköt av sin en vecka gamla hockeyklubba det kommer man stöta och blöta i år framöver.

Jag tänkte erbjuda dig det bästa jag har, förutsättningen att ge bort livslånga minnen...

Laganda!Förtroende!Obegränsade möjligheter!