De bästa innovationerna är de som är så förenklade att de känns självklara.

RINKDUK

UNIK KONSTRUKTION


Med min unika lösning av rinkduk i mycket kraftig PVC (460 gram/kvm) öppnas möjligheten att låta duken inte bara hålla inne vattnet utan även agera sarg.


Med dess svetsade kanaler runt alla sidor byggs rinken upp genom att en ram av regelvirke byggs inuti kanalerna.


Ramens dimensioner kan anpassas efter lutningar i marken där din rink är tänkt att stå samt efter önskad höjd på sargen runtom. Dimensioner upp till 45x295mm ryms.


Resultatet blir en extremt stabil rink som ligger ovanpå underlaget utan behov av någon förankring mot marken, detta gör att den kan byggas även då kälen inträffat.


Alla rinkstorlekar följer standardlängder på regelvirke!

RINKDUK

UNIK DESIGN


"En hockeyrink skall väl se ut som en hockeyrink?" sa en av mina grabbar redan i mitten på 2000-talet när han hjälpte till att bära fram delarna till den rinklösning som var gällande det året.


De orden är något som har följt med mig sedan dess.

Skall jag lägga all den tid det tar att bygga en isbana så skall det banne mig åtminstone se ut som en hockeyrink när det är klart.


Flera försök med påmålade linjeringar, infrysta dekaler och till och med LED-slingor i botten på rinken har jag prövat utan att bli riktigt nöjd någon gång.


På denna rinkduk svetsar jag därför hockeylinjeringar redan vid tillverkningen, och ja, nu ser det verkligen ut som en hockeyrink när den är klar.RINKDUK

TILLBEHÖR


Utöver de grundläggande delarna för att sätta upp en fin rink med hockeylinjering så har jag tagit fram några till komponenter för att tillgodose "hardcore" byggaren.


Ett exempel på detta är sargrundlar som enkelt fryses på plats i sarghörnen. Det ger utöver ett riktigt snyggt intryck även en ytterligare dimension till smålagsspelet, då puckarna studsar tillbaka i spel istället för att fastna i hörnen. En mycket lyckad detalj av mina hårda kritiker kring rinkbyggandet;)


Jag har även tagit fram LED-belysning som anpassats efter de olika rinkstorlekarna.

De är av absolut högsta kvalitet och ger utöver ett kontrastrikt ljus även en ljusbild som jämnt täcker in hela spelytan. Detta under hela rinkens livslängd.


Armaturerna har 5-års garanti och en brinntid på över 100,000 timmar.